دلمه پیاز یک غذای نونی آسان و خوشمزه است
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ برنج رو دو ساعت در آب و نمک خیس کنید
از پیازهای درشت استفاده کنید ، یکطرف پیازها ها رو تا وسط برش بزنید آنها رو داخل آب جوش بیندازید تا نرم شوند حدودا بیست دقیقه زمان لازم است ، بعد از اب جوش دربیارید بگذارید خنک شوند آنها را لایه لایه جدا کنید و پوست نازک بین ورقه های پیاز رو حتما جدا کنید وسط پیازها رو میتونید خورد کنید و به مواد داخل دلمه اضافه کنید
غذا رو در فر ۲۰۰ درجه حدودا دو ساعت بپزید ده دقیقه آخر فویل رو بردارید تا روی غذاتون برشته بشه
مواد لازم
پیاز شش عدد بزرگ
برنج دو پیمانه
گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم
جعفری ۲۰۰ گرم
گوجه ۴عدد
روغن مایع ۲ ق غ
سیر سه حبه
رب انار ۴ ق غ
کره برای روی دلمه ها ۲۵گرم
نمک ، زردچوبه ، پودر دارچین ، پاپریکا ، فلفل سیاه و قرمز ، جوز هندی
برای سس دلمه پیاز
رب قرمز ۲ ق غ
رب فلفل ۲ ق غ
سرکه ۳ق غ
نمک
آب ۳ لیوان