طرز تهیه بادمجان شکم پُر بابلی
آخرین خبر/ بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محبوب محلی شمال ایران و مازندران است که از تهیه و خوردن آن حتما لذت خواهید برد.
بادمجانها را پوست کنید و با چاقو از وسط شکم بادمجان یک برش طولی و عمیق ایجاد کنیدبادمجانها را داخل روغن سرخ کنید، به اندازهای که بادمجان نرم و کمی طلایی شود.
داخل شکم بادمجان را که از قبل باز کردهاید، با مواد شکم پر که آماده کردهاید پر کنید.پیاز سرخ کنید دون انار ترش تازه و خشک اضافه کنید نمک و فلفل بزنید برای خوشرنگ شدنش یه حبه قند بندازین و سبزی معطر اوجی و زلنگ اگه دسترسی ندارید میتونید سبزی نریزید
درب تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید بادمجانها حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه با یک سوم لیوان آب و یه قاشق کره محلی بپزه آب میتونید نریزید یا خیلی کم بریزید چون زیاد باشه بادمجون ظاهرش از دست میده
ویدئو از fatimaaafoood