طرز تهیه پیتزا سیرو استیک ایتالیایی
آخرین خبر/ خمیر پیتزا:
آب ولرم ۱ پیمانه ( در حدی که انگشت دستتون اصلا نسوزه )
آرد ۲/۵ پیمانه
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری یا یک پاکت کوچک
نمک نصف ق چ
شکر یک ق غ خ
روغن ۲ ق غ خ
ابتدا اب ولرم و شکر و خمیر مایه رو ۱۰ دقیقه میزاریم تا عمل بیاد
بعد ارد ها رو روی مواد الک میکنیم با روغن ۱۰دقیقه ورز میدیم
کف ظرف وروی خمیر روغن میزنم تا به ظرف نچسبه وداخل ظرف در بسته و یه جای گرم ۲ ساعت استراحت کنه تا حسابی پف کنه
وقتی خمیر رو باز کردین و شکل دادین روش رو با پارچه نم دار دوباره ۲۰دقیقه بپوشونید تا برای دومین بار هم پف کن
مرینیت استیک:
فیله های گوساله رونازک برش بزنیدبا
روغن ، نمک ، فلفل، اویشن بزارین ۲ ساعت داخل یخچال مرینیت بشه
سس سیر:
۵،۶ حبه سیر
نمک وفلفل ( نصف ق چ خوری)
یک مشت جعفری تازه
یکقاشق کره هم دمای محیط
روغن زیتون ( به مقداری که سس راحت مخلوط شه)
با هر وسیله ایی که دارین میکس کنید ( از گوشت کوب برقی هم میتونید استفاده کنید)
دمای فر ۲۴۰ درجه سانیگراد
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بستگی به فرتون داره
چشمتون بهش باشه هر وقت طلایی شد تمومه