5
1
2.6K
آخرین خبر/ مواد لازم:
مرغ :۱عدد یک کیلویی
پیاز :دو عدد
فلفل دلمه ای🫑:یک عدد
کره:۵۰گرم
نمک و زعفران:به مقدار لازم
کشمش:یک پیمانه
گردو:یک پیمانه
رب انار:دو ق غ خ
برای داخل شکم مرغ میتونید از آلو و زرشک هم استفاده کنید
از نکته های مهمش اینه که ؛
حتما حتما ۱۲ساعت قبل مرغ رو داخل آب و نمک استراحت بدید تا بوی ضحمش کامل از بین بره
هر چی اندازه مرغتون کوچیک تر باشه طعم بهتری داری
من برای ادویه از نمک استفاده کردم و به نظرم نیازی به ادویه دیگه ای نداشت
اما شما میتونید به ترکیب کره و زعفرانتون فلفل و پاپریکا هم اضافه کنید
نیازی به آبلیمو نداره آبلیمو بافت مرغتون تر سفت میکنه در مرحله اخر که میخواید داخل فر بذارید میتونید کمی بهش ابلیمو اضافه کنید