نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سالاد ناماسته؛ یک میان وعده پاییزی و خوشرنگ مخصوص شب یلدا

منبع
فرارو
بروزرسانی
سالاد ناماسته؛ یک میان وعده پاییزی و خوشرنگ مخصوص شب یلدا

فرارو/ سالاد ناماسته نوعی سالاد خوشرنگ و زیبای پاییزی است که از ترکیب لوبیا قرمز پخته با انار، گردو، پیاز قرمز و... تهیه می‌شود.
 سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد‌ها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، مرغ، قارچ و... تهیه می‌شوند و هرکدام سس‌های مخصوص به خود را دارند. سالاد ناماسته یکی از سالاد‌های خوشرنگ و خوشمزه پاییزی است که انار از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است و در ترکیب با لوبیا چیتی پخته، گردو، شوید و. طعم بی‌نظیری دارد که باید حتما آن را امتحان کنید. اگر برای شب یلدای امسال به دنبال یک سالاد متفاوت و درعین حال خوشمزه هستید، پیشنهاد ما برای شما سالاد ناماسته است که آموزش آن در ادامه این مطلب تقدیم شما خواهد شد.
مواد لازم
لوبیا قرمز پخته: ۱ لیوان
پیاز قرمز درشت: ۱ عدد
انار دانه شده: ۱ لیوان

گردوی خرد شده: نصف لیوان
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
گشنیز تازه و خرد شده: یک چهارم لیوان
طرز تهیه 
 برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس انار دانه شده، لوبیا قرمز پخته، گردوی خرد شده و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. در آخر روغن زیتون، آب لیمو ترش، فلفل سیاه و نمک را روی مواد بریزید و سالاد را هم بزنید تا مواد سالاد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. سالاد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند، سپس آماده سرو است، نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره