دسر کدو حلوایی؛ یک دسر شیک و خوشمزه برای شب یلدا
فرارو/ دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. با نزدیک شدن به شب یلدا خانمهای کدبانو و باسلیقه دوست دارند دسرهای زیبا و رنگی و مجلسی را برای پذیرایی در این شب درست کنند. کدو حلوایی یکی از نمادهای شب یلدا است که معمولا در این شب به صورت پخته و یا به عنوان دسر سرو میشود و بسیار مقوی و پر خاصیت است. با کدو حلوایی میتوانید انواع و اقسام دسرها و خوراکیهای خوشمزه را تهیه کنید. دسری که میخواهیم در این مطلب آموزش آن را با شما به اشتراک بگذاریم، نوعی دسر خوشمزه با کدو حلوایی است که در ترکیب با شیرعسلی، شیر، دارچین و... بسیار خوشمزه است و بافت نرم و لطیفی دارد. اگر دوست دارید برای شب یلدا یک دسر متفاوت و بسیار خوشمزه با کدو حلوایی تهیه کنید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم
کدو حلوایی کوچک: ۱ عدد
شیر عسلی: ۱ قوطی
شیر: ۱ لیوان
نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
گردو خرد شده: به میزان دلخواه
عسل: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۲ لیوان
طرز تهیه
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا کدو حلوایی را خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید. دو لیوان آب سرد روی کدو بریزید و درب قابلمه را ببندید تا کدو بپزد و بعد از اینکه کدو کاملا پخت و له شد، شیر عسلی، شیر و دارچین را به کدو اضافه کنید و با گوشتکوب برقی خوب مواد را بزنید تا کاملا پوره و له شود. حالا نیمی از نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید و ۵ دقیقه بعد بقیه نشاسته ذرت را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی که دسر شروع به جوشیدن کند، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. دسر را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و روی آن را با گردوی خرد شده و عسل تزیین کنید. دسر را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس آماده سرو است، نوش جان.