سس کرمی سیر و لیمو برای ذرت مکزیکی
نمناک/ سس کرمی سیر و لیمو یک انتخاب عالی برای کنار ذرت مکزیکی است. در حقیقت ترکیبی دلپذیر از ماست یونانی، سس مایونز، سیر تازه، آب لیمو و کمی ادویه، طعمی تازه، ترش و کمی تند به این سس میبخشد.
مواد لازم میزان لازم
ماست چکیده نصف پیمانه
سس مایونز دو قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه دو قاشق غذاخوری
سیر رنده شده تازه دو حبه
پوست لیمو رنده شده یک قاشق غذا خوری
پودر چیلی یا پاپریکا یک قاشق چای خوری
پنیر فتا یا پنیر سفید یک چهارم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس سیر و لیمو
برای اول کار؛ در یک کاسه، ماست چکیده و مایونز را با هم ترکیب کنید تا به بافتی کرمی و یکدست برسید.
سیر رنده شده، آب لیمو، پوست لیمو و روغن زیتون را به ترکیب ماست اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سپس پودر چیلی یا پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید. مقدار پودر چیلی را بر اساس میزان تندی مورد علاقه خود در نظر بگیرید.
بعد پنیر فتا یا سفید نرم خرد شده را به سس اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا طعم پنیر در سس حس شود.
گشنیز خرد شده را اضافه کنید و سس را برای ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خوبی ترکیب شوند.
این سس کرمی و معطر را روی ذرت مکزیکی بریزید و با مقداری پودر پاپریکا یا چیلی تزیین کنید. عطر سیر و لیمو به همراه طعم خامه ای ماست و پنیر، ذرت شما را به طعمی عالی تبدیل می کند.