2
0
748
آخرین خبر/ پوره سیب زمینی ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ذرت نصف فنجون
آرد ذرت ۱ فنجون
نمک، فلفل، پودر سیر، پول بیبر، زردچوبه ۱ ق چ
بکینگپودر ۱ ق غ خ
آب ولرم نصف فنجون
.
برای آرد ذرت هم میتونید آماده تهیه کنید هم میتونید خودتون با ذرت آماده پودرش رو تهیه کنید.
پوره سیب زمینی ها رو همرا با تخم مرغ، ادویه ها، بکینگ پودر، نشاسته ذرت ، آرد ذرت مخلوط کنید.
یه مقدار ورز بدید و بهش کم کم آب رو اضافه کنید تا خمیرتون منسجم بشه، داخل قیف بریزید و به شکل های مختلف روی دستتون پایپ کنید و توی روغن داغ سرخشون کنید تا جایی که طلایی بشن.