طرز تهیه کتلت بادمجان خام با بادمجان رنده شده
نمناک/تنوع در تهیه کتلتها بسیار زیاد است و جایگاه ویژهای بین مردم ایران دارد. کتلت بادمجان یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که با دستورهای متنوع و مختلف طبخ میشود. کتلت بادمجان رنده شده خام یکی از بهترین روش های تهیه کتلت بادمجان است که طعم بی نظیری داشته و می توانید آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید.
مواد لازم تهیه کتلت بادمجان خام
بادمجان 4 عدد
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
شوید 3 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت بادمجان رنده شده
سیب زمینی را آبپز کنید و پوست بکنید و بگذارید تا خنک شود.
بادمجان ها را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید.
بادمجان های رنده شده را داخل محلول آب و نمک بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.
بادمجان ها را از آب و نمک خارج کنید و روی آن آب گرفته تا نمک اضافی آن از بین برود.
آب اضافی بادمجان ها را با فشار دست خوب بگیرید.
بادمجان های رنده شده را در تابه با روغن کمی تفت دهید.
سیب زمینی را بعد از پوست کندن رنده بزنید.
پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید.
سیب زمینی را به پیاز و بادمجان اضافه کنید.
تخم مرغ ها را بعد ازهم زدن به مخلوط بادمجان ها اضافه کنید.
سپس ادویه ها و شوید و آرد را بیافزایید.
تابه را با کمی روغن روی گاز قرار دهید.
مایه کتلت با کمک قاشق یا قیف داخل تابه ریخته و اجازه دهید سرخ شود.
کتلت ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.