نماد آخرین خبر

اینجوری قارچ رو سفید نگهش دار

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/قارچ‌ها رو میشوریم اسلایس برش میزنیم 
آب رو میزاریم تابه نقطه جوش برسه بهش
یک قاشق چایخوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری 
آبلیمو رو اضافه کرده قارچ‌ها رو میریزیم ۴-۳ دقیقه
با آب بجوشه بعد آب کش کرده بلافاصله داخل 
آب و یخ میریزیم و دوباره آبکش کرده؛ داخل شیشه 

تمیز ریخته و بهش آب، سرکه و نمک اضافه میکنیم 
درشو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم 
و یا داخل زیپ کیپ میریزیم و توی فریزر میتونیم 
به مدت طولانی بدون سیاه شدن نگه داریم

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره