16
2
3.4K
16
2
3.4K
آخرین خبر/قارچها رو میشوریم اسلایس برش میزنیم
آب رو میزاریم تابه نقطه جوش برسه بهش
یک قاشق چایخوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو رو اضافه کرده قارچها رو میریزیم ۴-۳ دقیقه
با آب بجوشه بعد آب کش کرده بلافاصله داخل
آب و یخ میریزیم و دوباره آبکش کرده؛ داخل شیشه
تمیز ریخته و بهش آب، سرکه و نمک اضافه میکنیم
درشو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم
و یا داخل زیپ کیپ میریزیم و توی فریزر میتونیم
به مدت طولانی بدون سیاه شدن نگه داریم