34
5
6.6K
34
5
6.6K
آخرین خبر/ مرغ رو توی آب و سرکه و نمک یک ساعت گذاشتم و بعد شستم و با زعفرون دو طرفش رو سرخ کردم.
۷ تا گوجه رو پوره کردم ، پیاز رو تفت دادم و همین که سبک شد بهش یک قاشق رب گوجه زدم و در ادامه پوره ی گوجه. ادویه ها ( زردچوبه، نمک ،فلفل، پودر سیر و پاپریکا و پودر کره…) رو زدم و اجازه دادم آبش کشیده بشه.برنجم رو که از چند ساعت قبل با نمک خیس کرده بود اضافه کردم ( دقت کنین آبش کم باشه چون رطوبت غذا زیاده و شفته میشه)
قالب رو با کره چرب کردم و مرغ ها کفش چیدم و برنج رو روش فشرده کردم.بکشاعت با شعله ی ملایم گذاشتم دم بکشه.