نان رول دارچینی با کرم پنیری؛ یک عصرانه دلچسب
فرارو/ نان رول دارچینی با کرم پنیری نوعی شیرینی است که بافت نرم و لطیفی دارد و به دلیل داشتن دارچین بسیار معطر است.
نان یکی از قدیمیترین غذاهایی است که بشر در گذشته آن را تهیه کرده است. نان همچنین در سراسر دنیا یک ماده غذایی حیاتی و غذای اصلی محسوب میشود. در تهیه نان از نمک، مخمر، روغن، آب و در بعضی موارد از برخی ادویههای مخصوص نیز استفاده میکنند. پخت نان سبکها و روشهای گوناگونی دارد که در نقاط مختلف جهان متفاوت است. برای تهیه نان معمولا از آرد گندم استفاده میکنند؛ زیرا میزان گلوتن آن بسیار زیاد است و باعث اسفنجی شدن و تردی نان میشود. در ایران انواع نانهای سنتی مانند لواش، بربری، سنگک و تافتون طبخ میشود، درحالیکه در کشورهای خارجی معمولا از نانهایی مانند نان تست استفاده میشود که برشهای نازکی دارند. نان رول دارچینی نوعی شیرینی خوشمزه و لطیف با عطر دارچین است که همراه با نوعی کرم پنیری سرو میشود و طعم فوقالعادهای دارد که اگر یکبار آن را امتحان کنید، از خوردن آن سیر نخواهید شد. اگر دوست دارید این نان رول دارچینی خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید و از خوردن آن در کنار یک لیوان چای یا قهوه لذت ببرید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید قنادی: ۳۰۰ گرم
شیر: ۱۶۰ گرم
شکر: ۳۰ گرم
پودر خمیرمایه: ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری)
کره: ۴۰ گرم
نمک: نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای بین رول
شکر قهوهای: یک سوم پیمانه
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
کره: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم پنیری
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۴ قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای درست کردن خمیر نان ابتدا همه مواد خشک شامل آرد، شکر، نمک و پودر خمیر مایه را با هم مخلوط کنید، سپس تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا خمیر کم کم جمع شود. حالا کره را که به دمای محیط رسیده است، به خمیر اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر خمیر را ورز بدهید تا به صورت یکدست و صاف شود. درنهایت خمیر را چانه کنید و داخل کاسهای که چرب کردهاید بگذارید و روی خمیر را با سلفون بپوشانید. ظرف خمیر را در دمای آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت بدهید تا حجمش دو برابر شود.
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، روی سطح میز کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار بدهید و به صورت مستطیل باز کنید. کره را که به دمای محیط رسیده است، روی خمیر بمالید و کامل پخش کنید، سپس شکر قهوهای و دارچین را روی خمیر بپاشید و خمیر را از درازا لول کنید. حالا با یک چاقوی نوک تیز، رول را به ۱۰ قسمت مساوی برش بزنید. کف ظرف یا قالب موردنظر را با کره چرب کنید، سپس رولهایی را که با چاقو برش زدهاید، داخل قالب یا ظرف پیرکس کنار هم بچینید. دوباره روی ظرف را پلاستیک بکشید و به مدت ۱ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت بدهید تا خمیر کاملا پف کند. بعد از این مدت زمان ۱ عدد تخم مرغ را با ۱ قاشق غذاخوری شیر کاملا مخلوط کنید و روی رولها رومال کنید، سپس ظرف رول را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل داغ کردهاید، به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. در این فاصله پنیر خامهای، پودر قند، شیر و وانیل را داخل یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند. بعد از اینکه رول دارچینی پخت، قالب را از فر خارج کنید، سپس کرم پنیری را روی رولهای داغ بریزید. حالا ظرف رولها را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود، سپس برش بزنید و سرو کنید، نوش جان.