حذف بوی تخممرغ در کیک و شیرینی
خراسان/ برایتان پیش آمده است وقتی کیک یا پنکیک میپزید، متوجه بوی زهم تخممرغ در آن شوید؟ بویی که ناخوشایند است و میتواند لذت خوردن کیک یا هر نوع شیرینی را از شما بگیرد و از نتیجه ناراضیتان کند. برای رفع این بوی زهم چند ترفند و توصیه وجود دارد که با کمک آنها میتوانید بوی تخممرغ را در کیک و شیرینیهایتان رفع کنید. در ادامه چند دلیل و راهکار برایتان ردیف میکنیم.
تخم مرغ ها را خوب هم نمیزنید
شاید عجیب باشد اما خوب هم نزدن تخم مرغ میتواند به کیک و پنکیک شما بوی بدی بدهد. علاوه بر این دقت داشته باشید که حین هم زدن ذراتی از تخم مرغ که به بدنه ظرف چسبیده را مرتب جدا و همراه مواد اصلی پنکیک ترکیب کنید.
وانیل را کنار میگذارید
در میان مواد لازم کیک و شیرینی، وانیل و عصاره آن حتما باید وجود داشته باشد تا با کمک عطر آن بتوانید از این که دستپختتان بوی نامطبوع تخم مرغ بدهد، جلوگیری کنید.
از تخم مرغ تازه استفاده نمیکنید
یکی از نکات مهم در طرز تهیه کیک و شیرینی خانگی، استفاده از تخم مرغ تازه است؛ فراموش نکنید که تخم مرغ کهنه، بو و طعم نامناسبی در این شیرینیها ایجاد میکند.
از تخم مرغ همدمای محیط استفاده نمیکنید
در بیشتر دستور پختها به این مورد اشاره شده که بهتر است از تخم مرغ هم دمای محیط استفاده کنید؛ در طبخ کیک و پنکیک هم این مسئله صدق میکند. بهتر است تخم مرغها را چند دقیقه قبل از آماده کردن مایه پنکیک، از یخچال خارج کنید و به آن زمان بدهید تا به دمای محیط برسد.