کیک ملکه بادام؛ یک برش خوشمزگی
آخرین خبر/ موادلازم:
تخم مرغ🥚 ۴ عدد( وزن با پوست بین ۶۰ تا ۷۰گرم)
شکر دانه ریز🍚 ۱۷۰گرم(۳/۴ پ + یک و نیم ق غ)
ماست ترجیحا پرچرب🍶۲۱۰ گرم(۳/۴ پ + ۲ ق غ)
روغن مایع🫗 ۱۵۰ گرم(۳/۴ پ)
بیکینگ پودر🥄 ۷گرم(۱ و ۳/۴ ق چ)
آرد قنادی🥡۲۵۰ گرم( ۱ پ + ۳/۴ پ)
اسانس وانیل🌸 ۱ ق چ
زعفران دم شده اختیاری 💛۱ ق چ(همراه ماست اضافه بشه)
پودر هل اختیاری🌺 ۱ ق چ( با مواد خشک مخلوط بشه)
تمام مواد هم دمای محیط
فر یه ربع قبل از پخت با دمای ۱۵۰ فر برقی و ۱۶۰ فرگازی گرم بشه
قالب ۲۰ در ۳۰ فقط کف قالب کمی چرب بشه و کاغذ روغنی پهن کنید
مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
بعد از ۳۵ دقیقه با خلال چوبی وسط کیک رو امتحان کنید اگه پخته بود خارج کنید و مواد رویه رو بریزید و مجدد داخل فر بزارید در حد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و گریل رو روشن کنید تا رویه کیک رنگ بگیره
مواد رویه
کره. ۲۵ گرم. (۱ ق غ)
خلال بادام درختی. ۱۳۰ گرم
خامه صبحانه. ۵۰ گرم(۲ ق غ)
زعفران دم شده غلیظ. ۲ ق چ
عسل. ۳۵ گرم(۲ ق غ)
شکر. ۳۰ گرم(۲ ق غ)