نماد آخرین خبر

دستور پخت دمی گوجه‌ یا استانبولی پلو به روشی ساده

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ از اون غذاهاش که ماست و سالاد شیرازی انقدر میخوری تا خسته بشی .

مواد لازم: 
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیب زمینی ۲عدد
گوجه خرد شده ۸۰۰ گرم  بدون پوست

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری 
زعفران دم کرده
برنج ۴ پیمانه 

ادویه ها:
نمک ۱ قاشق مربا خوری 
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری 
زیره ۱/۴ قاشق چای خوری 

نکات مهم:
گوجه باید روی حرارت تا زمانیکه آب اضافه اش نصف بشه و روغن بندازه بمونه بعد برنج اضافه بشه .
آب به اندازه ای بریزین که فقط روی برنج و بگیره .
اول حرارت بالا تا زمانیکه اب بزنج تبخیر بشه بعد زیرش و کم کنید روغن بزنید تا دم بکشه . 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره