طرز تهیه شامی کباب خوشمزه با سس مخصوص
آخرین خبر/ مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ترکیب گوساله گوسفند۵۰۰گرم
پیاز ۲عدد
سبزیجات معطرخشک (جعفری_نعنا_ریحان_شنبلیله) ۱ق چ
نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر سماق
پوره گوجه ۱ لیوان
طرز تهیه :
ابتدا چرخ کرده با پیاز رنده شده و ادویه و سبزیجات معطر ورز میدیم تا چسبنده بشه.
داخل تابه روغن میزنیم هر طرف شامی هارو ۱دقیقه باحرارت بالا گریل میکنیم.
داخل تابه روغن میزنیم پیاز ۱دونه رنده شده داخل روغن تفت میدیم پوره گوجه و ادویه هارو اضافه میکنیم و شامی هارو روی سس گوجه میچینیم و روشو از سس گوجه میزنیم و درشو میذاریم بیست دقیقه با حرارت خیلی پایین جا بیافته سس به خرد شامی بره.این کباب ذاتا ترش میشه به خاطر سماق پس موقع سرو نیاز به لیموترش نیست.کناز میشه اوپیاز جعفری مخصوص تو پست های قبلی اموزششو گذاشته بود و به همرا ریحون و زیتون ترشی پرورده سرو کنید و البته یه کته زعفرونی ایرونی پسند هم این غذا رو تکمیل میکنه نوش جونتون.