8
3
1.3K
آخرین خبر/ مواد لازم :
فیله ی مرغ : ده عدد
پیاز : یک عدد
سیر : یک حبه
زعفران دمکرده
نمک و فلفل سیاه و پودر انبه و داپریکا
آب لیمو ترش تازه
آب پرتقال صنعتی یا تازه : دو لیوان
زرشک : نصف پیمونه
طرز تهیه :
فیله مرغ رو با زعفرون ونمک وادویه ها ، پیاز خلالی خرد شده و سیر رنده شده ، آب لیمو ترش مزه دار میکنیم و یه ساعت داخل یخچال استراحت میدیم
بعد تو ترکیب کره و روغن هر دو طرفش رو سرخ میکنیم بهش دو لیوان آب پرتقال اضافه میکنیم و با حرارت کم میذاریم تا سسمون غلیظ بشه ده دقیقه آخر پخت زرشک اضافه میکنیم و به همین راحتی غذای خوشمزهمون آمادست