آموزش کیک جذاب این روزها
آخرین خبر/ خب چیا لازم داریم👇
🍃تخم مرغ سه عدد
🍃شکر نصف لیوان
🍃وانیل یک ق چایخوری
🍃روغن مایع سه چهارم لیوان
🍃آب کمپوت آناناس یک چهارم لیوان
🍃پودر نارگیل ۶ ق غذاخوری
🍃آرد سفید یک و نیم لیوان
🍃بکینگ پودر یک ق مرباخوری
🍃حلقه آناناس ۵ الی ۶ حلقه
طرز تهیه 👇
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل با دور تند همزن هم میزنیم تا حجیم و کشدار بشه، روغن مایع و آب کمپوت آناناس رو اضافه کرده و در حد ۳۰ ثانیه هم میزنیم، همزن رو کنار میزاریم، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه مرتبه الک میکنیم، طی دو مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کرده و هر بار کم هم میزنیم که پف مواد نخوابه، مرحله دوم اضافه کردن آرد پودر نارگیل را هم اضافه میکنیم.
داخل قالب پای که کاغذ روغنی انداختیم، دو سوم از مواد کیک میریزیم و نصف حلقه آناناس قرار میدیم.
( فشار ندید که فرو نره) در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار میدهیم.
از فر که در اومد تا داغ هست روی اونا عسل رقیق شده با آب داغ رومال میکنیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.