نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

خوشمزه ترین بالِ مرغ همینه؛ حتی از مدل کبابی هم لذیذتره

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ موادلازم:
بالِ مرغ:۱۴ عدد 
رب گوجه رقیق شده با کمی آب:نصف کاسه 
ماست:نصف کاسه 
آبلیمو:سه قاشق 
روغن زیتون یا مایع:۳ قاشق 

عسل:یک قاشق 
گوجه به دلخواه:دوعدد 
ادویه:نمک،زردچوبه،فلفل،پاپریکا،پودرسیر 
کره و جعفری تازه برای رومال 

نکات:
بالِ مرغ رو توی کاسه بزرگ بریزید 
رب،ماست،آبلیمو،روغن ،عسل و ادویه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید…حداقل یک ساعت بهش زمان بدید 
بعداز یک ساعت توی سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید و گوجه هارو برش بزنید و کنارش بزارید 
به مدت ۴۰ دقیقه بزارید توی فر با دمای ۲۰۰*
دقت کنید اگر سایز بال ها خیلی بزرگ یا خیلی کوچیکه باید زمان رو کم یا زیاد کنید 

در آخر کره رو ذوب کنید و بهش جعفری ساطوری اضافه کنید و روی بال رومال کنید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره