چوروس، شیرینی اسپانیایی که دل هر کسی را میبرد!
آخرین خبر/ مواد لازم:
کره🧈۵۰ گرم
شکر🍚۲ ق چ یا ۱۵ گرم
آب💧۱۲۰ میلی لیتر یا گرم
آرد🥡۸۰ گرم
نمک🧂یک پینچ
تخم مرغ بزرگ🥚۱ عدد ( یا ۲ تا متوسط )
کره و شکر و آب و روی حرارت بزارین تا ذوب بشه حالا آرد و بهش اضافه کنین و مدام با لیسک هم بزنین تا آرد جذب بشه و خمیر جمع بشه ( دقت کنین حرارت زیاد نباشه ) حالا خمیر و از روی حرارت بردارین و داخل کاسه بزرگ بزارین تا خنک بشه ، وقتی خنک شد تخم مرغ ها رو آروم آروم اضافه کنین و ترکیب کنین میتونین با همزن این مرحله رو انجام بدین ( دقت کنین تخم مرغ ها رو توی کاسه بشکنین و با چنگال هم بزنین و کم کم اضافه کنین تا به بافتی شبیه فیلم برسه ) حالا داخل قیف بریزین روی کاغذ روغنی های کوچک ماسوره بزنین به شکل قلب (برای اینکه موقع ماسوره زدن کاغذ روغنی ها از سینی جدا نشه کف سینی یکم چرب کنین که کاغذ بچسبه و راحت ماسوره بزنین ) بزارین نیم ساعت تا ۱ ساعت داخل فریزر
از کاغذ جدا کنین داخل روغنی که کاملا داغ شده سرخ کنین
توی دارچین و شکر بزنین