نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پاکوره؛ یک پیش غذای جذاب از کشور هند

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/مطمئنم از درست کردن این پیش غذای محبوب پشیمون نمیشی
مواد لازم:
پیاز قرمز ۵ عدد متوسط
گشنیز خورد شده ۳ ق غ
فلفل سبز شیرین یا تند ۲ عدد
سیر ۲ حبه

زنجبیل تازه خورد شده ۱/۲ ق غ
آرد برنج ۱/۲ پیمانه
آرد نخودچی ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
روغن سرخ کردنی ۲ پیمانه

نمک یک قاشق چایخوری دلخواه
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
پودر زیره یک قاشق چایخوری
زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز نصف  قاشق غذاخوری

طرز تهیه: 
پیازها رو پوست گیری و خلالی برش میزنیم گشنیزو خورد میکنیم فلفل سبز شیرین رو هم خلالی خورد میکنیم و سیرو زنجبیل رو هم نگینی ریز میکنیم همه سبزیجات رو داخل کاسه میریزیم و آرد برنج و آرد نخودچی اضافه و ترکیب میکنیم 
ادویه ها رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم 
بهش آب اضافه میکنیم و ب غلظت مناسب ک رسید ب اندازه دلخواه پهنش میکنیم یا به صورت گوله ای  داخل روغن داغ سرخش میکنیم و بعد از سرخ شدن یکطرف پشت و رو میکنیم و با سس دلخواه سروش میکنیم 

نکته :
مقدار آرد نخودچی و آرد برنج خیلی مهمه کم و زیاد نکنید
آب تا جایی اضافه کنید که مواد چسبناکی بشه
غلظت مواد نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت


ویدئو از ashpazei.ee

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره