پاکوره؛ یک پیش غذای جذاب از کشور هند
آخرین خبر/مطمئنم از درست کردن این پیش غذای محبوب پشیمون نمیشی
مواد لازم:
پیاز قرمز ۵ عدد متوسط
گشنیز خورد شده ۳ ق غ
فلفل سبز شیرین یا تند ۲ عدد
سیر ۲ حبه
زنجبیل تازه خورد شده ۱/۲ ق غ
آرد برنج ۱/۲ پیمانه
آرد نخودچی ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
روغن سرخ کردنی ۲ پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری دلخواه
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
پودر زیره یک قاشق چایخوری
زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیازها رو پوست گیری و خلالی برش میزنیم گشنیزو خورد میکنیم فلفل سبز شیرین رو هم خلالی خورد میکنیم و سیرو زنجبیل رو هم نگینی ریز میکنیم همه سبزیجات رو داخل کاسه میریزیم و آرد برنج و آرد نخودچی اضافه و ترکیب میکنیم
ادویه ها رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم
بهش آب اضافه میکنیم و ب غلظت مناسب ک رسید ب اندازه دلخواه پهنش میکنیم یا به صورت گوله ای داخل روغن داغ سرخش میکنیم و بعد از سرخ شدن یکطرف پشت و رو میکنیم و با سس دلخواه سروش میکنیم
نکته :
مقدار آرد نخودچی و آرد برنج خیلی مهمه کم و زیاد نکنید
آب تا جایی اضافه کنید که مواد چسبناکی بشه
غلظت مواد نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت
ویدئو از ashpazei.ee