22
6
4.1K
آخرین خبر/ مواد لازم :
گوشت گوساله : یک کیلو ( من از سردست گوساله استفاده کردم و دوبار چرخ کردم )
نان باگت : دو عدد کوچک ( ۱۳۰ گرم )
تفاله پیاز : ۱۷۰ گرم ( تفاله دو تا پیاز متوسط )
نمک : ۲ ق چ معادل ۱۰ گرم
ادویه جات : فلفل سیاه و قرمز ، پاپریکا ، پودر سیر ، زردچوبه ، تخم گشنیز : از هر کدام یک ق چ
همبرگر حتما باید با دمای کم سرخ بشه تا مغزپخت بشه.
همبرگرها رو خیلی ضخیم قالب نزنین چون حین پخت ممکنه جمع بشه.
از گوشت کم چرب استفاده بفرمایین مناسبتره.