13
12
583
13
12
583
آخرین خبر/مواد لازم:
برای بورانی اسفناج :
اسفناجی ک از قبل با چند حبه سیر بخار پز کردیم،ماست چکیده،نمک،فلفل سیاه،کمی پولبیبر،گردوی خرد شده
برای ماست و ریحون:
ماست چکیده،ریحون،گردو،نمک،فلفل سیاه،سیر رنده شده،۱ ق خامه
برای بورانی لبو:
ماست چکیده،لبوی پخته و رنده شده،سیر رنده شده،نمک و فلفل سیاه،نعنا خشک
برای بورانی بادمجون:
بادمجون کبابی و ساطوری شده،ماست چکیده،نمک،فلفل سیاه،گلپر،گردو،سیر رنده شده