عکاس خونه/ ارسالی از mahdiyeh_karaj
آرد سفید رو با روغن داغ و شعله متوسط خوب تفتش میدیم تا رنگش به کرمی بزنه و بعدش یه لیوان سرد شده از (ترکیب آب جوش و شکر و کمی زعفران آب شده و هل دم کرده) بهش اضافه میکنیم و قبلش حتمن شعله رو کم میکنیم و بعد آروم آروم هم میزنیم تا خوب بخورد حلوا بره و سپس دو قاشق شیره انگور میریزیم و خوب همش میزنیم و بعد اون یه قاشق مربا خوری گلاب و کمی هم کره اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و بعد در قابلمه رو میزاریم و به مدل گهواره قابلمه رو چند باری تکان میدیم تا مواد همه با هم قاطی بشه و حلوا آماده میشه. "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."