طرز تهیه پیتزا هاوایی (آناناس)
آخرين خبر
بروزرسانی
![طرز تهیه پیتزا هاوایی (آناناس)](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/12/b86c6820-f226-4249-98bc-dad988b7d46c.jpeg)
آخرین خبر/ مواد لازم:
خمیر پیتزا ۱ عدد
کمپوت آناناس ۱ عدد (آناناس ها رو میتونید به صورت حلقه ای استفاده کنید و هم میتونید تکه کنید)
ژامبون و یا بیکن ۱ بسته
پیاز قرمز ۱ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
آناناس ها و بیکن ها یا ژامبون ها را به اندازه دلخواه برش بزنید پیاز را نیز پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. خمیر را داخل قالب مورد نظر باز کنید و سس گوجه را روی آن پخش کنید (یا با قاشق یا قلمو) سپس مقدار پنیر ریخته و تکه های آناناس و ژامبون یا بیکن ها را روی خمیر قرار دهید و روی پیتزا به مقدار دلخواه پنیر بریزید.فر را از قبل گرم کنید پیتزا را در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود سپس برای چند دقیقه روی فر را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.
نوش جان.