راز خوشمزه شدن خورش قیمه و قورمه سبزی
آخرین خبر/ ترفند خوشمزه شدن خورش قیمه:
داخل یه ظرف به اندازه یک بند انگشت زنجبیل تازه، یک تکه دارچین، ۴ عدد هل،۴ قاشق غذا خوری آب جوش بریزین و روی حرارت کتری بذارین تا دم بکشه،بعد، یک قاشق غذاخوری عصاره زعفران
و یک قاشق غذا خوری گلاب بریزین و یکم تکون بدین تا هم بخوره با کمک صافی به خورشت آماده شده اضافه کنین ؛ کنار برنج و با سیب زمینی سرخ شده سرو کنین.
با این چاشنی عطر قرمه سبزیتون کل محل رو میگیره
مواد لازم :
- ریحان خشک آسیاب شده
شنبلیله
مرزه
- ترخون
- گشنیز
جعفری
و در آخر تره
. حالا بریم سراغ ادویه جات :
زیره سبز آسیاب شده
دارچین
- فلفل سیاه
نکته ی مهم :
اول از سبزیهای خشک شروع میکنیم
وزن همه مواد 20 گرمه
طرز تهیه :
زردچوبه وزن زردچوبه باید دو برابر باشه یعنی باید ۴۰ گرم باشه و همه مواد رو هم بزنید و زیر و رو کنید تا یکدست بشه ؛ حالا نوبت الک کردنه ؛ یه بار الک میکنیم و داخل یه ظرفی میریزیم ؛ همشون رو که الک کردیم چوبهای زبری که بینشون بود همشون جدا شد؛ این چاشنی رو توی ظرف شیشه ای و در دار به مدت طولانی نگهداری کنید و توی انواع پلوها و خورشت ها استفاده کنید .نیم ساعت آخر کافیه فقط دو قاشق از این چاشنی رو به خورشت اضافه کنید و نیم ساعت بهش اجازه بدین تا قرمه سبزی قل بخوره و جا بیوفته