کیک کشمش گردو هویج؛ یک برش خوشمزگی
آخرین خبر/
✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥
مواد لازم:
تخم مرغ ۱۴۵ گرم
روغن مایع۷۵ گرم
آرد ۱۶۵ گرم
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
هویج رنده شده ۸۰ گرم
شکر قهوهای ۷۰ گرم
شکر سفید ۵۵ گرم
کشمش ۳۵ گرم
گردو ۷۰ گرم
رنده پوست پرتقال یک عدد
وانیل مقداری
جوز هندی مقداری
قطر قالب ۱۸ سانت دمای فر ۱۸۰ مدت زمان پخت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بستگی به فر داره.
نکات:
۳ تا تخم مرغ هارو کمی هم بزنید (من با گوشتکوب برقی بِلند کردم بعد از صافی رد کردم) بعدش وزن کنید به مقداری که گفته شده.
کشمش رو نیم ساعت توی آب گرم خیس کنید بعد بریزید توی صافی روی پارچه بریزید آبش گرفته بشه خشک بشه استفاده کنید توی کیک.
برای کرم پنیری ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه رو با ۲ ، ۳ قاشق پودر قند و ۱۵۰ گرم کره نرم هم دمای محیط با لیسک یکدست کردم تا بافتش کاملا نرم بشه و یکدست بشه بعد روی کیک ماسوره زدم.
اطراف کیک هم نوتلا زدم.