نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

گرمای ذرت مکزیکی، تو سرمای زمستون!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ موادلازم:
مقدار برای ۳ لیوان کوچیک 
کره ۳۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم(پنج عدد متوسط)
ذرت مکزیکی ۴۰۰ گرم(۱عدد کنسروی)
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه

سی مایونز ۳ قاشق عذاخوری
نمک فلفل قرمز آویشن به مقدار لازم
(ابلیمو یه قاشق برای اینمه قارچ ها موقع تفت سیاه نشه)
طبق ویدیو پیش برو🌽

علت اینکه گفتم قارچ رو پوست بگیرین اینه که قارچ چون بافت نرمی داره و پوست ضخیم نداره وقتی میشورین هم اون الودگیای روش واردش میشه هم اب بخودش جذب میکنه و موقع پخت همون اب رو پس میده!

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره