نماد آخرین خبر

خیارشور تخمیری یک چاشنی خوشمزه در کنار غذا

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ تخمیر خیارشور فرایندی است که در آن باکتری‌های پروبیوتیک مانند لاکتوباسیلوس، قندهای موجود در خیار را به اسید لاکتیک تبدیل می‌کنند. این فرایند باعث تولید طعم ترش و افزایش ماندگاری خیارشور می‌شود. همچنین، باکتری‌های پروبیوتیک به تقویت سلامت روده، بهبود هضم غذا و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند.

مواد لازم:

خیار قلمی تازه و سالم
نمک دریا یا نمک بدون ید (ترجیحاً 2 تا 5 درصد وزن آب)

آب تصفیه‌شده (بدون کلر و مواد افزودنی)
سبزیجات طعم‌دهی (مانند شوید،ترخون، مرزه، سیر،فلفل سبز و برگ کرفس )

تهیه خیارشور به روش تخمیر به عوامل متعددی مانند انتخاب خیار، غلظت نمک، دما، و نور وابسته است.

1. انتخاب خیار
اندازه و نوع خیار: برای تهیه خیارشور، بهتر است از خیارهای تازه و سفت، متراکم و ترد با اندازه‌ی متوسط و بدون زدگی یا خرابی استفاده شود. خیارهایی که کوچ...

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره