شیرینی گل بهاری پفکی با سه قلم مواد اولیه بدون تخم مرغ
آخرین خبر/مواد لازم
۲۵۰ گرم کرم گیاهی نرم هم دمای محیط
۱۵۰ کرم شیر عسلی
۱ ق چ عصاره وانیل با اساسنس دلخواه
۳۹۰ گرم نشاسته ذرت(در صورن نیاز نبیشتر اضاصه کنید)
رنگ خوراکی (اختیاری)
طرز تهیه
کره نرم و شیر عسلی را با لیسک مخلوط کنید تا حالت کرمی شود وانیل و اسانس را به دلخواه اضافه کنید نشاسته ذرت را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و لطیف باشد
به دلخواه رنگ خوراکی اضافه کنید و ورز دهید
با ماسوره دندانه دار شماره ۸ یا ۱۰ از خمیر طبق ویدئو داخل سینی فر چرب شده پایپ کنید و رویش مروارید خوراکی قرار دهید
اجازه دهید خمیر به مدت 20-30 دقیقه قبل از پخت روی پیشخوان بماند و خشک شود.
و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید و وقتی از فر خارج میکنید خیلی نرم است اصلا دست نزنید اجازه دهید خنک شود و بعد داخل ظرف در دار قرار دهید.