زنده کردن خاطرات کودکی با بیسکویت داغ!

خراسان/طعم بیسکویت، خیلی از ما را به دوران کودکی میبرد. روزهایی که مادر شیر و بیسکویت را برایمان آماده میکرد یا وقتی بزرگتر شدیم آن را در چای داغ میزدیم و میخوردیم. نوشیدن بیسکویت داغ میتواند دوباره شما را به همان دوران ببرد و در روزهای سرد و زمستانی، امتحان کردن آن حسابی میچسبد. بیسکویت داغ یکی از انواع نوشیدنیهای داغ است که از ترکیب بیسکویت با شیر، شکلات و خامه تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی دارد.
مواد لازم
بیسکویت ساده: یک بسته
شکر یا سس کارامل: یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
شیر کم چرب: ۲ پیمانه
روش تهیه
تهیه بیسکویت داغ سادهتر از آن چیزی است که فکر کنید. در مرحله اول پودر کاکائو را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. حالا بیسکویتها را خرد و آن را همراه خامه صبحانه، شکر یا سس کارامل به ترکیب شیر و کاکائو اضافه کنید. در مرحله بعد، این مخلوط را پیوسته هم بزنید تا یکدست شود. اگر نوشیدنی شما یکدست نبود، قبل از سرو یک دور با گوشت کوب برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بعد بیسکویت داغ را داخل لیوان بریزید و سرو کنید. نوش جان!
نکتهها:
۱.اگر غلظت نوشیدنی خیلی زیاد است و بافت سفتی دارد، کمکم شیر را اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
۲.برای درست کردن بیسکویت داغ میتوانید به جای بیسکویت ساده از هر نوع بیسکویت وانیلی که در دسترس دارید، استفاده کنید.
۳. به جای سس کارامل یا سس شکلات میتوانید از یک قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید.
۴.حتما خامه را وقتی شیر هنوز سرد است به آن اضافه کنید تا خامه نبرد.