رازهای سوپ شیر رستورانی

خراسان/ سوپ شیر همیشه جزو یکی از پیش غذاهای محبوب و خوشمزه برای هر موقعیت و هر زمانی است. اما سوپ شیر رستورانی راز و رمزهایی دارد که در این مطلب از آن خواهیم گفت.
۱ زمان اضافه کردن آب لیمو| نکته مهم درباره اضافه کردن آب لیمو ترش به سوپ شیر این است که هنگام پخت سوپ به هیچ وجه آب لیمو به این سوپ اضافه نکنید چون ممکن است باعث بریدن شیر شود. اگر دوست دارید این سوپ را به همراه آب لیمو ترش سرو کنید، در پایان پخت آب لیمو را در کنار سوپ سرو کنید.
۲ غلظت سوپ|سوپ شیر از جمله سوپ هایی است که خیلی سریع سفت می شود پس باید حواس تان را جمع کنید تا بیش از حد روی حرارت نماند تا غلیظ شود. البته اگر سوپ تان غلیظ شد نگران نباشید می توانید با اضافه کردن مقداری شیر آن را رقیق تر کنید. پس از اضافه کردن شیر سوپ را خوب مخلوط کنید و طعم آن را بچشید. در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
۳ دمای شیر|یکی از دلایل عمده بریدن شیر پس از اضافه کردن به سوپ این است که شیر سرد است و پس از اضافه کردن به سوپ می برد. برای رفع این مشکل شیر را به صورت ولرم یا حداقل هم دما با محیط آشپزخانه به قابلمه سوپ اضافه کنید.
۴ خیس کردن جو| شما میتوانید از جو پرک یا جو معمولی برای تهیه این سوپ استفاده کنید. در صورت استفاده از جو معمولی، حتماً باید آن را حداقل ۲ ساعت قبل خیس کنید.