نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پاناکوتا یک دسر ساده و خوشمزه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/پودر ژله دلخواه یک بسته (من از ژله آلبالو استفاده کردم)
پودر ژلاتین ۱۰ گرم
شکر ۴قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۱۲۵ گرم
شیر سرد ۷۰۰ میل یا ۳‌.۵ لیوان (حتما شیر سرد باشه)

دقت کنید که اصلا نیاز نیست که دسر روی حرارت بجوشه .همین که شکر و ژلاتین حل شد از روی حرارت بر دارید..

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره