آش رشته، یک انتخاب عالی برای افطارهای دورهمی و خانوادگی!
آخرین خبر/ مواد لازم براى ١٠ نفر
نخود یک پیمانه
لوبیا قرمز ١/٢ پیمانه
لوبیا چیتی١/٢ پیمانه
عدس ١/٢ پیمانه
سبزی ها:
٢٠٠ گرم اسفناج
١٠٠ گرم تره
١٠٠ گرم جعفرى
١٠٠ گرم گشنیز
نعناع خشک سه ق غ برای داخل آش و براى روی اش به مقدار لازم
پیاز ٤ عدد بزرگ
به مقدار لازم
ادویه
نمک زردچوبه فراوان فلفل سیاه
کشکبه مقدار لازم
رشته١/٣ جعبه ى استاندارد
نکات:
پیاز داغ زیاد خلالى و شیشه ای باشه و حسابی سرخ بشه
زردچوبه و فلفل حتما تفت بخوره
نمک خیلی نریزید چون هم کشک هم رشته شوره
حبوبات حتما خیس بخوره و بزارید خوب پخته بشه بعد بهش عدس اضافه بشه و پیاز داغ و ادویه ها
سبزی اش دقیق و اندازه باشه که ظاهر اش بد نشه
سبزی وقتی که اضافه شد در قابلمه اصلا گذاشته نشه چون بسیار بد رنگ میشه اش
براى اضافه کردن نعناع داغ و سیر ؛ حتما روغن داغ باشه بعد به محض اضافه کردن سیر رنده شده و نعناع خشک در خد ٣٠ ثانیه بعد از رو حرارت بر دارید سیر اصلا نباید برای داخل اش سرخ بشه
بعد از اضافه کردن رشته خیلی هم نزنید زیر شعله ریز ریز بشه و خیلی اروم هم بزنید
و بزارید جا بیوفته