اگه باقلوا خوری این باقلوای کرم دار رو حتما امتحان کن
آخرین خبر/ موادلازم شهد:
آب ۱لیوان
شکر۱لیوان
زعفران دم کرده ۱ق غ
باهم ترکیب کن بزار روحرارت جوش اومد تایم بگیر ده دقیقه بجوشه .کنار بزار تا کامل خنک شه.
کرم خامه ای:
سمولینا ۱لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
شیر ۳ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
وانیل ۱ق چ
همه مواد بجز خامه باهم ترکیب و رو حرارت بزارید مدام هم بزنید تا غلیظ شود از رو حرارت بردارید خامه را اضافه و خوب مخلوط کنید.به یک کاسه منتقل و روش سلفون بکشید طوری که سلفون با سطح کرم تماس داشته باشه،بزارید داخل یخچال تا خنک شه.
خب حالا یک بسته خمیر مخصوص باقلوا رو از کاور جدا کنید و طبق تصویر به سه قسمت مساوی تقسیم کنید،هر قسمت رو که باز کردین تا بزنید و برش بزنید تا بشکل مثلث دربیاد و بچینید داخل سینی که کفش کامل با کره ذوب شده چرب شده.
همه رو که چیدین داخل سینی روشکره ذوب شده بریزین و داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بزارید تا پف کنه و روش طلایی شه.از فر خارج کنید اجازه دهید از داغی بیفته داخلش رو باکرم پر کنید و با خلال یا پودر پسته تزیین کنید.روش ب میزان لازم شهد خنک بریزید