ته چین مرغ با ته دیگِ بادمجون
آخرین خبر/ موادلازم برای ۳ نفر:
برنج:دو پیمانه
سینه مرغ:نصفِ سینه
پیاز:یک عدد بزرگ
ماست چکیده یا همزده:یک لیوان
زرده تخم مرغ :یک عدد
بادمجان:یک عدد بزرگ
زعفران
ادویه:نمک،فلفل سیاه ،پاپریکا ،زردچوبه ،پودر سیر
زرشک
روغن مایع
نکات:
برنج رو از چند ساعت قبل با نمک خیس کنید
بادمجون هارو حلقه ای برش بدید و روش نمک بپاشید و بزارید نیم ساعت بمونه و بعد توی روغن سرخ کنید
پیاز رو خلالی کنید و با مرغ پخته و ادویه و زرشک مخلوط کنید
برنج رو ابکش کنید و کمی زنده تر بردارید
برنج،ماست،زعفران و زرده تخم مرغ و کمی روغن رو مخلوط کنید
ته قابلمه روغن و زعفران بریزید و بادمجونای سرخ شده رو بچینید
روش نصف برنج رو بریزید و صاف و کمی فشرده کنید
مواد مرغی رو بریزید و سعی کنید از دیوار های قابلمه فاصله بدید تا نسوزه
حالا باقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید
به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت با شعله ملایم بزارید تا دم بکشه و بعد به راحتی برگردونید