نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ته چین مرغ با ته دیگِ بادمجون

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ موادلازم برای ۳ نفر:
برنج:دو پیمانه 
سینه مرغ:نصفِ سینه 
پیاز:یک عدد بزرگ 
ماست چکیده یا همزده:یک لیوان 
زرده تخم مرغ :یک عدد 

بادمجان:یک عدد بزرگ 
زعفران 
ادویه:نمک،فلفل سیاه ،پاپریکا ،زردچوبه ،پودر سیر 
زرشک 
روغن مایع 
نکات:
برنج رو از چند ساعت قبل با نمک خیس کنید 
بادمجون هارو حلقه ای برش بدید و روش نمک بپاشید و بزارید نیم ساعت بمونه و بعد توی روغن سرخ کنید 
پیاز رو خلالی کنید و با مرغ پخته و ادویه و زرشک مخلوط کنید 
برنج رو ابکش کنید و کمی زنده تر بردارید 
برنج،ماست،زعفران و زرده تخم مرغ و کمی روغن رو مخلوط کنید 
ته قابلمه روغن و زعفران بریزید و بادمجونای سرخ شده رو بچینید 

روش نصف برنج رو بریزید و صاف و کمی فشرده کنید 
مواد مرغی رو بریزید و سعی کنید از دیوار های قابلمه فاصله بدید تا نسوزه 
حالا باقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید 
به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت با شعله ملایم بزارید تا دم بکشه و بعد به راحتی برگردونید 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره