طرز تهیه املت خرما برای سحری

فرارو/ املت خرما نباید با حرارت زیاد پخته شود، زیرا ممکن است تخممرغها سفت و لاستیکی شوند.
آیا تا حال به این فکر کردید که چرا همیشه سحریها باید تکراری و معمولی باشند؟ اگر به دنبال یک غذای جدید، خوشمزه و در عین حال مقوی برای سحری هستید، املت خرما میتواند یکی از گزینههای بسیار مقوی و خوشمزه برای شما باشد.
این املت طعمی شیرین و بافتی لطیف دارد و میتوانید انرژی شما در طول روزهداری را تامین کند. از همه مهمتر، طرز تهیه این املت به سادگی طرز تهیه انواع املت است و در کمترین زمان آماده میشود، بدون اینکه معده را اذیت کند یا باعث احساس سنگینی شود.
مواد لازم برای تهیه املت خرما:
- ۴ عدد خرما (بهتر است نرم و شیرین باشد)
- ۲ عدد تخممرغ
- ۱ قاشق غذاخوری کره یا روغن
- یک نوک قاشق چایخوری دارچین (اختیاری)
- ۱ قاشق غذاخوری گردوی خردشده (دلخواه)
- مقدار کمی نمک (بسته به سلیقه)
این مواد برای تهیه املت خرما برای یک نفر هستند.
طرز تهیه املت خرما
ابتدا هستهی خرماها را جدا کرده و آنها را خرد کنید. اگر خرماها کمی سفت هستند، میتوانید قبل از خرد کردن، چند دقیقه آنها را در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.
کره یا روغن را در یک تابه کوچک گرم کرده و خرماهای خردشده را کمی تفت دهید. این کار باعث میشود خرماها کمی کاراملی و نرم شوند و طعم بهتری بگیرند.
در یک کاسه، تخممرغها را با کمی نمک و در صورت تمایل دارچین مخلوط کرده و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
تخممرغهای زدهشده را به خرماهای داخل تابه اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزند.
وقتی تخممرغ کمی خودش را گرفت، گردوی خردشده را اضافه کنید. این کار طعم و ارزش غذایی املت را افزایش میدهد. بعد از چند دقیقه، وقتی تخممرغها کاملاً بسته شدند، املت را از روی حرارت بردارید و در بشقاب سرو کنید.