نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

با این ترشی تخمیری خوشمزگی غذا رو دو چندان کن

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
یک کیلوسبزیجات، هر سبزیجاتی که دوس دارین (من گل کلم هویج کرفس و خیار و سیر استفاده کردم)
۴ لیوان اب بدون کلر ( آب جوشیده و سرد شده یا آب معدنی) 
نمک دریا یا نمک بدون ید ۲ ق غذاخوری (برای ۴ لیوان)
سبزیجات معطر و ادویه ها هر کدوم داشتین:
شوید تازه، زنجبیل تازه، فلفل تند خشک

برگ بو، دونه فلفل سیاه، رازیانه، تخم 
گشنیز 

من نمک و سبزیجات معطر رو (بجز شوید و فلفل تند) داخل اب ریختم و روی حرارت چند دقیقه هم زدم تا نمک حل شد و عطر سبزیجات هم ازاد شد بعد گذاشتم خنک شد

 مقداری آب نمک ممکنه اضافی بیاد
من برای اینکه مقدار دقیق مقدار ابی که لازم دارم رو بدونم، بعد از اینکه ظرف رو بصورت فشرده پر از سبزیجات کردم، اب ریختم تا لبه ظرف پر شد بعد خالیش کردم توی قابلمه ‌‌وزنش کردم که ۷۰۰ میل بود که ۵٪ اش میشه ۳۵ گرم نمک
۷*۵=۳۵ 
درصد نمک میتونه از ۳٪ هم باشه
برای بار اول ۵٪ بریزید اگه کپک نزد و بنظرتون شور بود، دفعه بعد ۴٪ نمک بزنید و تست کنید
در ظرف طی این ۱-۲ هفته شل بمونه که کارهای حاصل از تخمیر خارج بشه، 
اماده شدنش ۱-۲ هفته طول میکشه، بسته به شرایط محیط مثل دما 

بعد از اینکه به بافت دلخواه رسید دیگه بذارید توی یخچال که بیشتر از این نرم نشه و ترد بمونه.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره