نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

باقالی داغ تو این روزهای زمستونی می چسبه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
باقالی نیم کیلو 
آب انقدری باشه که ۴ تا بند انگشت از باقالی بیشتر باشه 
نمک ۲ قاشق چای خوری 
گلپر ‌‌و فلفل سیاه و لیمو فلفلی هر کدوم نصف قاشق چای خوری 

نوع باقالی ها متفاوت ولی معمولا باید ۱۲ ساعت خیس کنید و ۴ ساعت بپزین


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره