15
3
2.1K
آخرین خبر/ موادلازم:
اسفناج:۲۰۰ گرم
مرغ:نصف سینه
پنیرخامه ای:دوقاشق
خمیریوفکا
پنیرورقه ای
ادویه:نمک،پودرسیر،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه
تخم مرغ:یک عدد
کنجد
نکات:
اسفناج رو خوب بپزید و با سینه مرغ پخته شده،پنیرخامه ای و ادویه ها خوب مخلوط کنید
سطح خمیریوفکا رو با آب ولرم خوب نم دار کنید تا موقع رول کردن نشکنه
روش پنیرورقه ای و مواد مرغ و اسفناج رو بزارید و رول کنید
رومالِ تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید
۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بزارید توی فر تا طلایی بشه