نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

«لگیمات» شیرینی خوشمزه ماه رمضانی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ لگیمات🥯
- استفاده از مخمر تازه 
- استراحت خمیر شیرینی 
- اضافه کردن شربت ولرم 
- قرار دادن شیرینی به مدت کم داخل شهد
- نگهداری شیرینی در ظرف در بسته و درجای خنک 


♦️مواد لازم خمیر شیرینی :
۳۶۰ گرم آب (۱ و ۱/۲ پیمانه + ۱ ق س)
۱۵ گرم مخمر خشک (۱ ق س)
۱۵ گرم شکر (۱ ق س)
۴۰۰ گرم آرد (۳ پیمانه +۲ ق س)
۳۰ گرم نشاسته ذرت (۲ ق س)
۱۵ گرم شیرخشک قنادی(۲ ق س)
۱ ق چ وانیل 
۳۰ گرم روغن مایع (۳ ق س)

همه مواد رو با هم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه ورز دهید و سپس در جای گرم ۱ تا ۲ ساعت استراحت بدید.

بعد از استراحت، مجدد خمیر رو زیر و رو کنید و داخل قیف بریزید و در روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا طلایی شود و در شهد ولرم بریزید بعد از ۲-۳  دقیقه خارج کنید و در توری بریزید تا شهد اضافه خارج بشه و سپس سرو کنید.

مواد لازم برای شربت 🍯
۵۰۰ گرم شکر 
۵۰۰ گرم آب 
۵ دانه هل 
دو عدد گل سرخ
۱ ق چ لیمو ترش 
۱ ق چ زعفران دم کرده 

۱/۴ پیمانه عسل یا گلوکز 
همه رو با هم مخلوط کنید اجازه بدید ۱۰ دقیقه بجوشه و سپس بزارید تا ولرم بشه و شیرینها رو بهش اضافه کنید .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره