«لگیمات» شیرینی خوشمزه ماه رمضانی
آخرین خبر/ لگیمات🥯
- استفاده از مخمر تازه
- استراحت خمیر شیرینی
- اضافه کردن شربت ولرم
- قرار دادن شیرینی به مدت کم داخل شهد
- نگهداری شیرینی در ظرف در بسته و درجای خنک
♦️مواد لازم خمیر شیرینی :
۳۶۰ گرم آب (۱ و ۱/۲ پیمانه + ۱ ق س)
۱۵ گرم مخمر خشک (۱ ق س)
۱۵ گرم شکر (۱ ق س)
۴۰۰ گرم آرد (۳ پیمانه +۲ ق س)
۳۰ گرم نشاسته ذرت (۲ ق س)
۱۵ گرم شیرخشک قنادی(۲ ق س)
۱ ق چ وانیل
۳۰ گرم روغن مایع (۳ ق س)
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه ورز دهید و سپس در جای گرم ۱ تا ۲ ساعت استراحت بدید.
بعد از استراحت، مجدد خمیر رو زیر و رو کنید و داخل قیف بریزید و در روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا طلایی شود و در شهد ولرم بریزید بعد از ۲-۳ دقیقه خارج کنید و در توری بریزید تا شهد اضافه خارج بشه و سپس سرو کنید.
مواد لازم برای شربت 🍯
۵۰۰ گرم شکر
۵۰۰ گرم آب
۵ دانه هل
دو عدد گل سرخ
۱ ق چ لیمو ترش
۱ ق چ زعفران دم کرده
۱/۴ پیمانه عسل یا گلوکز
همه رو با هم مخلوط کنید اجازه بدید ۱۰ دقیقه بجوشه و سپس بزارید تا ولرم بشه و شیرینها رو بهش اضافه کنید .