نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

لازانیا رولی تو تابه برای وقتی که دلت یک لازانیای خوب میخواد

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/مواد لازم:

✔️ برای سس بشامل:
\t•\tقارچ ورقه‌ای: ۵ عدد
\t•\tقارچ نگینی: ۲ عدد (برای غلظت سس، جایگزین آرد)
\t•\tشیر: ۱/۴ پیمانه

\t•\tپنیر ورقه‌ای لازانیا: ۳ عدد
\t•\tادویه لازانیا: ۱ قاشق چای‌خوری

✔️ برای سس گوشتی:
\t•\tپیاز نگینی: ۱ عدد متوسط
\t•\tگوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
\t•\tچاشنی بندری آلس پایس: ۱ قاشق غذاخوری

آب جوش: ۱ پیمانه

✔️ سایر مواد:
tورقه‌های لازانیا: ۵ عدد (طبق دستور بسته پخته بشه)

پنیر پیتزا: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. درست کردن سس بشامل:
قارچ‌های ورقه‌ای رو توی کره یه تفت کوچیک بدید.
قارچ نگینی رو اضافه کنید و یه کم دیگه تفت بدید.
شیر رو بریزید و هم بزنید.
پنیر ورقه‌ای رو بندازید توی سس تا آب بشه و یه قوام کرمی بگیره.

ادویه لازانیا رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

۲. آماده کردن سس گوشتی:
پیاز رو توی کمی روغن تفت بدید تا سبک بشه.
گوشت چرخ‌کرده رو اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید.
چاشنی بندری آلس پایس رو بریزید و مخلوط کنید.
آب جوش رو اضافه کنید، در تابه رو بذارید و ۳۰ دقیقه با حرارت کم بذارید بپزه و جا بیفته.

۳. آماده کردن ورقه‌های لازانیا:
ورقه‌های لازانیا رو طبق دستور بسته بپزید.
بعد از پخت روی یه سینی یا پارچه پهن کنید که بهم نچسبن.

۴. رول کردن لازانیا:
روی هر ورقه لازانیا یه لایه سس بشامل بزنید.
بعد یه مقدار سس گوشتی روش پخش کنید.
کمی پنیر پیتزا اضافه کنید.
آروم رول کنید و توی تابه بچینید.

۵. پخت داخل تابه:
بعد از چیدن رول‌ها توی تابه، روشون پنیر پیتزا بریزید.
یه کم شیر هم توی تابه بریزید که رول‌ها نرم و خوشمزه‌تر بشن.
\tدرب تابه رو بذارید و با حرارت کم ۳۰ دقیقه زمان بدید تا پنیر آب بشه

در آخر می‌تونید روش یه کم پاپریکا بپاشید که خوش‌طعم‌تر بشه.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره