نماد آخرین خبر

طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار

منبع
نمناک
بروزرسانی
طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار

نمناک/ اوماج یک حلوای محلی خوشمزه می باشد که اصولا توسط تبریزی ها طبخ می شود و در مراسمات عزاداری استفاده می شود ، همچنین مانند حلوا زعفرانی در ماه رمضان نیز این حلوا برای افطاری در نظر گرفته می شود.

طرز تهیه حلوا اوماج :

مرحله اول:
برای درست کردن حلوای اوماج ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و یکی دو جوش بزند. بعد آن را کنار بگذارید.

مرحله دوم:
سپس یک لیوان آرد را با زردچوبه مخلوط کنید و در سینی بریزید و بعد یک فنجان شیر را چندین بار روی آرد اسپری کنید و هم بزنید تا زمانی که کل آرد به شکل گلوله گلوله و یا خرده نان بشود.

مرحله سوم:
سپس یک ساعت در سینی پهن کنید تا آرد خشک شود و در طی این مدت چند بار آرد را زیر رو کنید. و بعد در غذاساز یا خرد کن بریزید تا یکدست شود.به این آرد در اصطلاح( اوماج )میگویند.

مرحله چهارم:
نصف لیوان روغن را داخل قابلمه ای بریزید و داغ کنید و بعد اوماج را اضافه کنید و با حرارت کم خوب هم بزنید تا از رنگ سفیدی در بیاید و به رنگ کرم شکلاتی در بیاید.

مرحله پنجم:
حالا شربت ، زعفران و گلاب را اضافه و هم بزنید تا حلوا جمع شود.

مرحله ششم:
حلوا را با حرارت کم به مدت یک ساعت دم کنید و هر ده دقیقه هم بزنید تا ته نگیرد.
حلوای اوماج آماده شده را به سلیقه دلخواه شکل دهید و با خلال پسته تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد حلوای اوماج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
حلوای اوماج را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


 
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره