نماد آخرین خبر

ایندفعه زرشک پلو رو با گوشت قلقلی مرغ درست کن عاشقش میشی!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم برای تهیه قلقلی:
۵ عدد مغز ران مرغ 
۱ عدد پیاز
۳ حبه سیر
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر
زعفران دم شده

مواد لازم برای تهیه سس:
۱ ق غ خ رب گوجه
۱ ق غ خ رب انار
۱ ق غ خ آب
۱ ق غ خ روغن
نمک
مابقی مواد لازم:
زرشک ۱ پیمانه
۱/۳ پیمانه خلال پسته
۱/۳ پیمانه خلال بادام
۱ ق چ خ شکر
۱ ق غ خ کره

 
طرز تهیه:
گوشت رو به همراه پیاز و سیر و ادویه ها توی غذاساز میریزیم و خوب پوره میکنیم و بعد به قلقلی های ریز تقسیم میکنیم و شکل میدیم و توی روغن سرخشون میکنیم اواسط سرخ شدن هم بهش زعفرون دم شده اضافه میکنیم که هم رنگ و هم عطر عالی بگیره. بعد کوفته هارو از تابه جدا کرده و توی همون تابه رب گوجه رو تفت میدیم رنگش که باز شد آب میزنیم و در آخر بهش رب انارم به همراه نمک میزنیم خوب مخلوط میکنیم و قلقلی هارو بهش اضافه کرده و خوب یکدست میکنیم.
حالا توی یه تابه دیگه کره رو ذوب میکنیم زرشک رو بهش اضافه کرده کمی هم شکر میزنیم و با حرارت ملایم رو به پایین تفت میدیم حالا خلال پسته و بادوم رو هم میریزیم و بعد ۳۰ ثانیه از رو حرارت برمیداریم چون نباید زرشک زیاد حرارت ببینه و سیاه بشه.
در آخر این ترکیب رو به ترکیب سس و قلقلی هامون اضافه میکنیم و خوب یکدست میکنیم مواد رو و تمام.
دیگه یه پلو زعفرونی خوشمزه هم دم کنید و این مواد رو موقع سرو روش بریزین. بهت قول میدم یکی از خوشمزه ترین زرشک پلو های عمرتو خورده باشه😍


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar