نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک نارگیلی؛ طعم بهشت در هر برش

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ:۴ عدد
آرد:۲۵۰ گرم(۲ پیمانه)
شکر:۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
شیر:۱۳۵ گرم(۲/۳ پیمانه)
روغن:۱۰۰ گرم(نصف پیمانه)

پودر نارگیل چرب:۷۰ گرم(۱ پیمانه)
وانیل: ۱/۲ ق چ اگر مایع بود ۵ قطره
بیکینگ پودر:۲ ق چ
کرم نارگیلی:
پودر نارگیل:۱ ق س
شیر:۱ پیمانه
شکر:۱/۳پیمانه
نشاسته ذرت:۱ ق س
آرد:۱ ق س
کره:۱ ق س
وانیل:۱/۴ ق چ

حتما از پودر نارگیل چرب استفاده کنید.
میتونین برای عطر بیشتر از اسانس نارگیل چند قطره استفاده کنید.
دمای فر برقی ۱۵۵ درجه و فر گازی ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره