8
5
1.3K
8
5
1.3K
آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ:۴ عدد
آرد:۲۵۰ گرم(۲ پیمانه)
شکر:۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
شیر:۱۳۵ گرم(۲/۳ پیمانه)
روغن:۱۰۰ گرم(نصف پیمانه)
پودر نارگیل چرب:۷۰ گرم(۱ پیمانه)
وانیل: ۱/۲ ق چ اگر مایع بود ۵ قطره
بیکینگ پودر:۲ ق چ
کرم نارگیلی:
پودر نارگیل:۱ ق س
شیر:۱ پیمانه
شکر:۱/۳پیمانه
نشاسته ذرت:۱ ق س
آرد:۱ ق س
کره:۱ ق س
وانیل:۱/۴ ق چ
حتما از پودر نارگیل چرب استفاده کنید.
میتونین برای عطر بیشتر از اسانس نارگیل چند قطره استفاده کنید.
دمای فر برقی ۱۵۵ درجه و فر گازی ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه.