شیرینی هلال پسته مخصوص عید و ماه رمضان

فرارو/ اسفند ماه زمان درست کردن شیرینیهای خوشمزه مخصوص عید است. کدبانوهای باسلیقه دوست دارند در این ایام در کنار کارهایی مثل خانه تکانی و نظافت منزل به شیرینیپزی هم بپردازند تا عطر هل و وانیل و شیرینی داغ در منزل بپیچد و بوی عید را با خودش بیاورد. شیرینیهایی که برای نوروز طبخ میشوند، معمولا ریز و رنگارنگ با طعمهای مختلف کرهای، وانیلی، شکلاتی، گردویی و... هستند. شیرینی هلال پسته نوعی شیرینی سبز و خوشرنگ پستهای است که دستور پخت آسانی دارد و برای پذیرایی در ایام نوروز بسیار زیبا و مجلسی است. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش شیرینی هلال پسته همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید شیرینی: ۱۲۰ گرم
نشاسته ذرت: ۳۰ گرم
کره نرم: ۹۰ گرم
پودر قند: ۵۰ گرم
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
پودر پسته: ۲۰ گرم
رنگ خوراکی سبز: ۱ قطره
پسته خرد شده برای تزیین: به میزان لازم
عسل برای رومال: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا کره نرم را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا سبک شود و کمی تغییر رنگ بدهد. در مرحله بعد زرده تخم مرغ، پودر هل، پودر پسته و رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید و دوباره با دور متوسط همزن برقی ۱ دقیقه بزنید تا مواد یکدست شود. حالا همزن را کنار بگذارید و آرد و نشاسته ذرت را که از قبل با هم مخلوط کردهاید، کم کم و طی سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید. وقتی مواد سفت شد، با دست مواد را هم بزنید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا استراحت کند. بعد از این مدت زمان، خمیر را از یخچال خارج کنید و روی میز کار قرار بدهید و با وردنه خمیر را به قطر ۱ سانت باز کنید. حالا با استفاده از کاتر ماه هلالی یا هر کاتری که دوست دارید، خمیر را قالب بزنید و شیرینیها را با فاصله از هم داخل سینی فر بچینید. روی شیرینی کمی پسته خرد شده بچسبانید و سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدهید تا بپزد. بعد از اینکه شیرینی پخت میتوانید کمی عسل رقیق شده روی شیرینی رومال کنید. نوش جان.