24
7
3.7K
آخرین خبر/مواد لازم:
تخم مرغ :۴ عدد
آرد :۲۵۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
شیر ولرم :۱۳۵ گرم
نسکافه گُلد: ۲ قاشق غذاخوری
روغن :۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر :۲ قاشق چایخور
وانیل:۱/۲ ق چ
مواد لازم برای سس نسکافه:
شیر: ۱ و نیم لیوان
شکر: نصف پیمانه
نسکافه گلد: ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
نکات:
اگر از نسکافه گلد استفاده کنین در نهایت عطر و طعم کیک خیلی بهتر میشه.
دمای فر برقی ۱۵۵ درجه و فر گازی ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵-۵۰ دقیقه.
شیر خیلی داغ نباشه یکم ولرم باشه کافیه.
اگر سس نسکافتون خیلی غلیظ شد میتونین یکم شیر بهش اضافه کنین تا رقیق شه و راحت تر روی کیک بریزین.