ایده جالب برای سوخاری کردن مرغ
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
ران مرغ بدون استخون و یا فیله مرغ ۶۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نصف ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
۲ عدد نان تست
۱ ق غ خ روغن زیتون
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر
مواد رویی سوخاری:
۳ عدد تخم مرغ
نمک و پودر سیر
آرد سوخاری ۲ پیمانه
آرد معمولی ۲ پیمانه
طرز تهیه:
ران مرغ و یا سینه رو توی غذاساز میریزیم به همراه پیاز و فلفل دلمه ای و نون تست و ادویه ها و روغن زیتون و خوب مخلوط میکنیم. به یه کاسه انتقال میدیم و بهش پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا یکدست بشه. بعد طبق ویدیو بهش شکل میدیم و اول توی آرد معمولی بعد توی ترکیب تخم مرغ و در آخر توی آرد سوخاری میغلطونیم.
تابه رو میذاریم داغ بشه بهش روغن اضافه کرده و اجازه میدیم خوب داغ بشه بعد حرارت رو ملایم کرده و سوخاری هارو دونه دونه توش میذاریم تا با حرارت ملایم سرخ بشن.