12
6
2.9K
آخرین خبر/ مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
نشاسته ذرت ۶۰ گرم(۶ق.غ)
پودر کاکایٔو ۳۲ گرم(۴ق.غ)
شکر ۱۲۰ گرم(۱۰ ق.غ)
وانیل ۱ ق.چ
بیسکویٔیت پتی بور ۲ بسته
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
نشاسته و پودر کاکایٔو رو حتما الک کنید.شکر و اضافه کنید و بعد از اینکه مواد خشک رو با شیر یکدست کردین حرارت رو روشن کنید.
اول حرارت متوسط بالا و وقتی شروع به حباب زدن کرد حرارت رو ملایم کنید و مداوم هم بزنید تا غلیظ بشه و ته نگیره.
خامه قنادی کاملا اختیاری هست و میتونید نزنید.
بهتره دسر حدود ۸ ساعت تو یخچال استراحت کنه