نماد آخرین خبر

رولت مرغ و بادمجون

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ ۳عدد سینه مرغ کامل
پیاز ۳عدد متوسط
سیر ۳حبه
پاپریکا ۱ق چ
فلفل سیاه و قرمز ۱ق چ
نمک وزردچوبه ۱ق غ

جعفری خرد شده ۴ق غ
پیازداغ  برای مغز رولت
گردو خرد شده 
بادمجون به میزان لازم
طبق تصویرسینه مرغ رو با پیاز وسیر  از چرخ گوشت رد کنید.نمک و ادویه ها وجعفری خرد شده رو افزوده وبا دست ورز داده وخوب مخلوط کنید.
یک کیسه فریزر روی سطح کار بازکنید کمی با دست آب بپاشید که کمی سطح نایلون خیس بشه ومایه گوشتی رو روش بزارید ویک کیسه فریزر دیگه روش بزارید باکمک وردنه باز کنید به ضخامت ۵میل.تا بشکل یک مستطیل دربیاد واطراف رو باکمک یک کاردک یا پالت یا هروسیله دیگه ای یکدست کنید.بترتیب پیازداغ+گردو خرد شده روش پخش کنید و بادمجون سرخ شده رو بچینید روش،وباکمک نایلون محکم رول کنید.خط انتهای رول رو با انگشت خیس بهم بچسبونید واون خط رو محو کنید و هر ترک یا درزی اگه داشت رفع کنید وگرنه موقع سرخ کردن باز میشه .نایلون رو دورش بپیچیدوروی سطح کارچندباربغلتونیدوداخل روغن داغ بیاندازید وکمی زردچوبه به روغن اضافه وهرطرف روقشنگ سرخ کنید.برای سس هم یدونه پیاز نگینی رو با روغن تفت بدید طلایی که شد پوره گوجه فرنگی ،غوره،نمک و فلفل بزنید و رولهای سرخ شده رو داخل سس قرار بدید درشو بزارید بپزه ومغزپخت شه.وقتی آب سس کشیده شد و به روغن افتاد اماده ست برش زده و با پلو نوش جان کنید.
نکات؛
من برای گرفتن تلخی بادمجون بعداز برش زدن بیست دقیقه داخل آب نمک گذاشتم بعد آبکش و  رو پارچه گذاشتم ابش گرفته شه و سرخش کردم.
میتونید همراه مرغ یکی دو عدد  فلفل سبز تند هم چرخ کنید اگه تند دوست دارین.
برای سس هم ۷الی۸ عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرید و با دستگاه پوره کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره